Openspeeldag op 8 september in Zwalm

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Jeugdraad en Jeugddienst van Zwalm de Openspelendag op de 2de zondag van september.
Kinderen tussen 3 en 15 jaar kunnen zich van 13.30 tot 17 u. weer uitleven op talloze spectaculaire attracties op de recreatiesite. Er is een lasershooting, heel wat grote, avontuurlijke springkastelen met allerlei hindernissen, een klimtoren, leuke spelletjes, … Op het skate park vindt er van 14 tot 17 u. een skate initiatie plaats. Skateboarden en bescherming is voorzien. Tot slot is er ook een stand met grime & glitter tattoos en een speelhoek voor de allerkleinsten (-3 jaar). Bij slecht weer gaat alles door in de sporthal en De Zwalmparel. De bar is in het nieuwe jeugdlokaal van Chiro en Scouts “Ter Wijl” dat diezelfde dag officieel geopend wordt. De inkom bedraagt slechts € 1 en is inclusief drankje, koek en uren speelplezier! Daar bovenop krijg je dit jaar daar ook een leuk polsbandje als herinnering aan deze Openspelendag.