Zottegemse horecazaken organiseren samen jazzcaf és tijdens de wintermaanden

Net zoals vorig jaar slaan enkele Zottegemse horecazaken de handen in elkaar voor een winters muziekaanbod. In vergelijking met vorig jaar zullen er niet drie maar zes jazzcaf és georganiseerd worden.

Het initiatief kwam vorig jaar kwam van Eat@Meileken, restaurant De K é en restaurant In Den Groenen Hond. Ze kwamen op het idee na het succes van Egmonttasting. Het initiatief lokte vorig jaar flink wat bezoekers en was zo een succes te noemen. Reden genoeg voor een tweede editie, met zelfs een groter aanbod dan vorig jaar. Naast Meileken, De K é en de Groenen Hond, hebben ook Caf é Cocoon en Caf é ’t Oud Kelderken en restaurant Werner hun medewerking toegezegd. “De nadruk blijft liggen op caf é en muziek”, geeft Jurgen Claeys van restaurant De K é mee. “Mensen moeten zich dus niet verplicht voelen om iets te eten. Dat is ook niet de bedoeling.”

Data: donderdag 12 september (Cocoon )   10 oktober (caf é ’t Oud Kelderken), 14 november (restaurant Werner), 12 december (restaurant in De Groenen Hond), 13 februari (restaurant De K é) en 13 maart (Eat@Meileken)

Een deel van de opbrengst zal weggeschonken worden aan leefboerderij Suskewiet in Rozebeke en elk jazzcaf é gaat gepaard met een tombola waarbij een bluetooth radio te winnen is.