Zottegemse horecazaken organiseren samen jazzcafés tijdens de wintermaanden

Net zoals vorig jaar slaan enkele Zottegemse horecazaken de handen in elkaar voor een winters muziekaanbod. In vergelijking met vorig jaar zullen er niet drie maar zes jazzcafés georganiseerd worden.

Het initiatief kwam vorig jaar kwam van Eat@Meileken, restaurant De Ké en restaurant In Den Groenen Hond. Ze kwamen op het idee na het succes van Egmonttasting. Het initiatief lokte vorig jaar flink wat bezoekers en was zo een succes te noemen. Reden genoeg voor een tweede editie, met zelfs een groter aanbod dan vorig jaar. Naast Meileken, De Ké en de Groenen Hond, hebben ook Café Cocoon en Café ’t Oud Kelderken en restaurant Werner hun medewerking toegezegd. “De nadruk blijft liggen op café en muziek”, geeft Jurgen Claeys van restaurant De Ké mee. “Mensen moeten zich dus niet verplicht voelen om iets te eten. Dat is ook niet de bedoeling.”

Data: donderdag 12 september (Cocoon )  10 oktober (café ’t Oud Kelderken), 14 november (restaurant Werner), 12 december (restaurant in De Groenen Hond), 13 februari (restaurant De Ké) en 13 maart (Eat@Meileken)

Een deel van de opbrengst zal weggeschonken worden aan leefboerderij Suskewiet in Rozebeke en elk jazzcafé gaat gepaard met een tombola waarbij een bluetooth radio te winnen is.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X