Benieuwd hoe het gloednieuwe concert van Con Animo zal klinken?

Noteer met stip. Op vrijdag 18 en op zaterdag 19 oktober telkens om 20 u concerteert Con Animo in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize in Scheldewindeke. Benieuwd hoe het gloednieuwe concert ‘Viva la musica’ van Con Animo zal klinken? Een goede raad, bestel snel uw tickets (14 euro)
via www.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

We kijken er naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe concert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met duivels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Zeker weten, Con Animo palmt alweer het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die Con Animo te bieden heeft op het concert ‘Viva la musica’. De harmonie slaagt er telkens in uit te pakken met nieuwe stukken vol dynamiek en verrassingen. Het belooft een op en top avond te worden met een gevarieerd programma gefocust op Latin muziek. Je komt zeker in de ban van harpiste Janu, ze is de speciale gaste. Met haar verschillende harpen neemt ze je mee op een betoverende tocht door de Latin pop.

Bart Van Der Strieckt zal niet enkel dirigeren maar het publiek verrassen in duet met Janu. Het concert wordt traditiegetrouw in goede banen geleid door presentator Dirk Haenebalcke. Zin om het mee te maken? Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Met het herfstconcert schakelt Con Anino nog maar eens een versnelling hoger. Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert (19 u — 19 u 45) wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden.             Reporter 17