Munte kermis van amusement verzekerd.

De kermis in Munte gaat door van 13 tot en met 17 september. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud. Men start op vrijdag met een wieler 2 daagse. De Trunte van Munte fiets wedstrijd voor dorpelingen die start om 17.30u voor 32 km. Daarna De Leeuw van Munte (open reeks) start om 18.30u voor 40 km. De zaterdag is het voor elite zc star om 15u voor 117 km na de koers gaat de 3de kermis bbq door in de Torrekensstraat.

Om 15u gaat ook een voetbalwedstrijd door VVMunte tegen G&B Allstars. Daarna kan je de dansbennen los gooien op de è”vinyl extravaganza party.

De zondag gaat de reto kermis wan start naast het ontmoetingscentrum, doorlopend vanaf 10.30u met eet en drankstandjes en diverse attracties. Tussen 10.30u en 12u kan je mee wandellen  voor een tocht van 8km met streekbieren. Ook de kinderen zijn niet vergeten deze kunnen in de namiddag poppenkast kijken samen met Pierke. Tussen door een optreden van pure4fun om 17u. Aan cafe St-Elooi is on 18.45u een optreden van de The Burning Noodels en jongeren groep tussen de 15 en 18 jaar van op de Lange Munte dit onlangs hun 1ste vierden. Ook de Koninklijke Harmonie van Merelbeke geeft tussen 15u en 17u een kiosk concert.Om 18.30u gaat de tradisionele Muntenbollenworp van start met tal van prijzen

Norbrt Detaeye in concert om 15.30 op het terras van de oude pastorrij.

Munte expo kermissen door de jaren heen elke zondagnamiddag tot 29 september. Open van 14.30 tot 17.30 op kermis zondag van 9.30 tot 17.30.De Muntenaar stelt een kleurrijke tentoonstelling   samen over de Merelbeekse kermissen. Op vaste tijdstippen op pleinen en kerkpleinen strijken vandaag nog foorreizigers neer.

Op dinsdag gaat bij de boogschutters club Ons Vermaak een palingschieting door op staande wip vanaf 14.30u.