Labelen fietsen te Lierde

Laat je fiets ‘labelen’ te Lierde!

Onder het moto “Steek de fietsdief een stok in het wiel” gaat de politiezone van Geraardsbergen/Lierde van start met het labelen van fietsen.

 

flyer pilitiezone Geraardsbergen/Lierde ivm het labelen van fietsen.Van 16 tot 20 september 2019 neemt de politiezone Geraardsbergen/Lierde deel aan de  “preventieweek fietsdiefstal” van de NMBS. Met deze actie willen ze samen met de NMBS het aantal  fietsdiefstallen in en rond de stations tegengaan.

 Om diefstal van je fiets te voorkomen, kan je je  fiets  o.a. laten ‘labelen’.

Bij fietsregistratie wordt het rijksregisternummer geprint op een  gepersonaliseerde, niet-verwijderbare en fraudebestendige sticker  die wordt bevestigd  op het frame van je fiets.

Je fiets registreren is geen garantie tegen diefstal, maar  het schrikt fietsdieven  wel  af. Daarenboven  vergroot  het de  kans  dat je je  fiets terugkrijgt  als hij gevonden wordt! WIN-WIN dus!

Op donderdag 19 september 2019 kan je de vrijwilligers ‘fietsregistratie’ vinden op het Stationsplein aan de treinhalte te Lierde  van  15u30 tot 18u30.

Je brengt je fiets en je identiteitskaart mee en naast het gratis labelen krijg je tijdens de actieweek ook nog een  leuk gadget op de koop toe.

Flyer over labelen fietsen en diefstalpreventie

X