Labelen fietsen te Lierde

Laat je fiets ‘labelen’ te Lierde!

Onder het moto “Steek de fietsdief een stok in het wiel” gaat de politiezone van Geraardsbergen/Lierde van start met het labelen van fietsen.

 

flyer pilitiezone Geraardsbergen/Lierde ivm het labelen van fietsen.Van 16 tot 20 september 2019 neemt de politiezone Geraardsbergen/Lierde deel aan de “preventieweek fietsdiefstal” van de NMBS. Met deze actie willen ze samen met de NMBS het aantal fietsdiefstallen in en rond de stations tegengaan.

 Om diefstal van je fiets te voorkomen, kan je je fiets o.a. laten ‘labelen’.

Bij fietsregistratie wordt het rijksregisternummer geprint op een gepersonaliseerde, niet-verwijderbare en fraudebestendige sticker die wordt bevestigd op het frame van je fiets.

Je fiets registreren is geen garantie tegen diefstal, maar het schrikt fietsdieven wel af. Daarenboven vergroot het de kans dat je je fiets terugkrijgt als hij gevonden wordt! WIN-WIN dus!

Op donderdag 19 september 2019 kan je de vrijwilligers ‘fietsregistratie’ vinden op het Stationsplein aan de treinhalte te Lierde van 15u30 tot 18u30.

Je brengt je fiets en je identiteitskaart mee en naast het gratis labelen krijg je tijdens de actieweek ook nog een leuk gadget op de koop toe.

Flyer over labelen fietsen en diefstalpreventie

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X