Ouderraad Vrije Basisschool (Munkzwalm-Boekel) op de gezonde toer

Tweede gezond ontbijt

Voor de tweede keer organiseerde de ouderraad van de vrije basisschool Zwalm, met de steun van Colruyt, op zondag 15 september een gezond ontbijt.

Het doel van het initiatief is om ouders en kinderen samen te brengen en tegelijk te benadrukken hoe belangrijk het is de dag gezond te starten. Dat doel werd ook deze editie ruimschoots bereikt, met meer dan 150 gasten die genoten van het uitgebreide en lekkere aanbod.

Naast een smakelijk ontbijt voorzag de ouderraad leuke randanimatie zoals kindergrime en een ballonnenplooier en twee grote springkastelen.

De vrije bijdragen voor dit alles worden integraal besteed aan speelplezier voor op de speelplaats.

Besluit: de tweede editie van het gezond ontbijt zorgde opnieuw voor een zondagochtend vol sfeer, zon, relaxte ouders en happy kids!

Over de ouderraad
De ouderraad is een dynamische ploeg van ouders uit Zwalm en Boekel, die nauw betrokken zijn bij de inhoudelijke en praktische werking in beide vestigingen van de vrije basisschool. Zij informeren en ondersteunen zowel school als ouders, en organiseren daarnaast ook schoolbrede ontmoetingsactiviteiten. De opbrengsten van die activiteiten gaan integraal naar werkingsmiddelen voor de school.

 

X