Spelnamiddag in Munkzwalm

Ouderraad Vrije Basisschool Zwalm nodigt jong en oud uit voor haar spelletjesnamiddag!

Ben je het beu om bankroet te gaan op hotel in de Nieuwstraat Brussel? Kan je alle woorden met een ‘x’ stilaan dromen? Breekt de stress van het troef kiezen je haast zuur op? Heb je ze bijna niet meer alle vier op een rij? Dan hebben we goed nieuws!
Op zondag 6 oktober van 14u tot 17u kan je nieuwe, ontspannende en breinbrekende gezelschapsspelletjes komen uitproberen op de spelletjesnamiddag van de ouderraad van Vrije Basisschool Zwalm, in samenwerking met Reuzespelplezier en KVLV Munkzwalm.
Voor elk wat wils, van speelse kleuters tot ondeugende volwassenen!

Kostprijs: 5 euro/persoon. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis meespelen, maar dienen begeleid te worden door een volwassene.
Inschrijven kan tot 1 oktober via ouderraad@vbzwalm.be

X