NUUS wil jouw videomateriaal digitaliseren

Bij NUUS zijn we ervan overtuigd dat er nog bergen videomateriaal bestaat over Zottegem. Tegenwoordig streamen we live of posten we video’s direct op Facebook en YouTube om iedereen te laten meegenieten van onze mooie streek en leuke activiteiten. Maar ook vroeger werden memorabele momenten op verschillende soorten beelddragers vastgelegd, echter beperkte het achteraf genieten van die beelden zich tot de huiskamer van de vlijtige cameraman.

Wij wensen daar verandering in te brengen. Onze generatie bestaat uit nostalgische wezens. Dat verklaart ongetwijfeld het succes van series als ‘Stranger Things’ en ‘Studio Tarara’. We kijken graag naar beelden van weleer en reizen even terug mee in de tijd. Daarom doen we hier een warme oproep aan onze lezers om ons te contacteren. Wij willen graag uniek beeldmateriaal digitaliseren en bewaren voor het nageslacht.

Heb jij zulke videobeelden? Stuur dan een mailtje naar info@nuus.be

 

 

X