Zottegem vestigt een nieuw wereldrecord!

De inwoners van Zottegem mogen zicht op de borst kloppen, want de Egmontstad is een wereldrecord rijker.

Met dank aan vele kinderhandjes aan het werk tijdens de feestelijk Autoloze Zondag. Op de Markt zorgden zij voor een vingerverf-tekening van 46 vierkante meter. Bijna dubbel zoveel als het vorige van 27 vierkante meter, op naam van een Chinees dorp. Nog opvallend in het centrum van Zottegem, het succes van de color run. Liefst 400 lopers namen er aan deel. Zeer tot tevredenheid van een van de initiatiefnemers, schepen Leen Goossens (CD&V). “We zijn als organisatie zeer tevreden over de opkomst”, reageert ze.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X