Picarrenfeesten in Godveerdegem met Jo Vally, rommelmarkt en gezinsnamiddag

Ieder jaar wordt in het laatste weekend van september in Godveerdegem kermis gevierd en ook naar jaarlijkse gewoonte wordt bij deze gelegenheid door het plaatselijk Picarrencomit é — reeds voor het 42ste jaar op rij — afspraak gemaakt voor de traditionele Picarrenfeesten.

Nadat de laatste jaren ondermeer Mama’s Jasje, Christoff, Bart Herman, Jimmy Frey, Frank Galan, Paul Severs, tweemaal Willy Sommers, Laura Lynn, Sergio, drie jaar terug De Romeo’s, twee jaar geleden voor de 40ste jubileumeditie Sam Gooris én Bart Ka ëll en vorig jaar Get Ready in de feesttent aan de Tweekerkenstraat voor ambiance zorgden, zal ditmaal Jo Vally komende zaterdag 28 september (omstreeks 23u30) de Picarrentent ongetwijfeld in vuur en vlam komen zetten. Als voorprogramma is er eerst een optreden van de plaatselijke charmezanger Danny De Roover uit Velzeke.

Toegangskaarten voor dit Picarrenbal zijn in voorverkoop aan 8 euro te verkrijgen bij alle leden van het Picarrencomit é (op de avond zelf aan de kassa 12 euro; tent open vanaf 20 uur). ’s Anderendaags wordt voor de vierde keer opnieuw een rommelmarkt georganiseerd, van 14 tot 18 uur aan en rond de feesttent. Deelname is gratis maar om organisatorische redenen is het wel nodig op voorhand in te schrijven door middel van een mailtje naar rommelmarkt@picarrencomit é.be of telefonisch bij ‘marktmeester’ Tim Cornil via 0494 13 75 96. Naast deze rommelmarkt staat ook op zondag 29 september — dan is de toegang gratis — vanaf 14u30 een gezinsnamiddag op het programma met kinderanimatie (schminkstand, springkasteel, optreden van tovenaar Magic Yvo), volksspelen en de traditionele Picarrenworp.

 

X