carnavalsradio SU FM

Ninoofse carnavalsradio komt terug

Vanaf zaterdag 9 november staan de carnavalisten van Ninove opnieuw achter de microfoon. Vorig carnavalsseizoen deden ze dat bij SU fm, dit jaar slaan ze hun tenten op bij MIG. Hun radioshow wordt in Ninove โ€˜ENKAAVEE op MIGโ€™ via 106.2 fm

De groep carnavalisten die SU fm inzette, zal nu een groot deel van de programmatie op MIG voor zich nemen. Hetzelfde concept blijft: het wordt een radioshow voor en door echte Ninoofse carnavalisten. Hun uitgangspunt is plezier maken, Ninove in de kijker zetten en alle carnavalsgroepen aan het woord laten.

3 daagse startshow ย 

Ondanks Carnaval Ninove pas plaatsvindt op 1 maart 2020, geven de carnavalisten al de aftrap van hun radioshow op zaterdag 9 november. Dit met een liveshow vanuit een Ninoofs caf รฉ. Welk caf รฉ dat zal worden, wordt later nog bekend gemaakt. ย 

Drie dagen lang brengen de vertrouwde radiostemmen hun mede-carnavalisten in de stemming voor 11 november, de offici รซle start van het nieuwe carnavalsjaar in Ninove.

Vanaf die dag kan iedereen ook de hele dag door naar Ninoofse carnavalsmuziek luisteren, via de website van radio MIG. ย 

Dagelijkse radioshow in 2020

Vanaf vrijdag 10 januari zijn de carnavalisten terug op FM te beluisteren met dagelijks een eigen radioshow vanaf 18 uur. Vanaf vrijdag 7 februari is er 24 uur op 24 de radioshow โ€˜ENKAAVEE op MIGโ€™.

Wat kan je verwachten

โ€˜ENKAVEE op MIGโ€™ verzekert je, naast uiteraard carnavalsmuziek, nog veel meer. Mede-carnavalisten mogen hun zegje komen doen. De DJโ€™s nemen hun studio mee naar vele carnavalsevenementen en maken er live radio. Elke vrijdag zetten ze hun studio op in een Ninoofs caf รฉ, waaruit ze live shows maken en ย  liedjes draaien. De Ninoofse handelaars kunnen adverteren via ludieke spotjes, waarin de carnavalisten het beste van zichzelf geven. Het carnavalsseizoen wordt door MIG afgesloten met een slotshow vanuit centrum Ninove. Details hierover zullen later bekend gemaakt worden. ย 

Wil je meteen op de hoogte zijn van alles, ga dan zeker naar onze FB pagina โ€˜ENKAAVEE op MIGโ€™. en geef daar alvast een duimpje.

Luister vanaf 9 november naar โ€˜ENKAVEE op MIGโ€™, HET programma voor en door carnavalisten, via de website radiomig.be en via jouw radio in Ninove op 106.2 fm

Carnavalisten ambitieus met โ€œENKAAVEE op MIGโ€
ยฉSu FM – Carnavalisten ambitieus met โ€œENKAAVEE op MIGโ€
X