Stookolieactie sp.a Zottegem levert korting op van meer dan 14%

De stookolieactie van sp.a Zottegem leverde een samenaankoop op van 521.000 liter. Voor 1 liter stookolie betalen de deelnemers 0,6210 €/l. Dat betekent per 1000 l een korting van 104 € (tov dagprijs) ongeacht het volume dat men bestelt.

340 Zottegemse gezinnen namen deel. Dankzij de samenaankoop besparen ze samen meer dan 12% op de dagprijs voor grote bestellingen en een korting van meer dan 14% voor gezinnen die een bestelling plaatsten onder de 2.000 liter.  Het stookoliecontract werd binnengehaald door brandstofleverancier Comfortenergy uit Eke. Alle deelnemers worden door de leverancier persoonlijk gecontacteerd om verdere praktische afspraken te maken voor de levering.

Organisator Anja Van De Kerckhove: “In totaal namen dit jaar 340 gezinnen deel aan de actie. Voor sp.a Zottegem een duidelijk teken dat de Zottegemnaar met de winter voor de deur wakker ligt van zijn stookolierekening. “We zijn zeer tevreden dat we voor al de deelnemers de energierekening kunnen verlichten. Door samen aan te kopen kunnen ook mensen met een kleinere bestelling het voordeel meepikken van de maximale korting en betalen ze ook slechts 0,6210 €/l. Samen besparen we op die manier 10.000-en euro’s voor onze Zottegemnaren (grote en kleintjes). Met Sp.a Zottegem doen we op die manier écht iets voor de mensen.”

X