Halloween Happening in Leeuwergem

Op zaterdag 19 oktober organiseert vzw Feestcomit é Leeuwergem voor de 15e keer hun jaarlijkse Halloween Happening.

Er wordt een kindvriendelijke wandelroute van 7 km uitgestippeld doorheen Leeuwergem. Onderweg zullen verschillende standjes zijn opgesteld met kleine versnaperingen. Naar gewoonte vindt er ’s avonds een heuse snoepworp met optredens plaats.  Vanaf 18u  kan je terecht in het ontmoetingscentrum van Leeuwergem. Tussen 18u00 en 20u00 kan je starten aan de avondwandeling . Om  21u30  starten de optredens met om  22u30  d é snoepworp van het jaar waarbij verschillende prijzen te winnen zijn!

Deelnemen kost 5 euro per persoon (kinderen onder 12 jaar gratis) bij inschrijving. Aan de kassa betaal je 6 euro. Inschrijven kan via: FeestcomiteLeeuwergem@hotmail.com of 0497 39 32 81.

Bij de organisatie worden opnieuw veel lokale handelaren betrokken. “We willen naast een leuke avond ook vooral onze lokale handelaren in de kijker zetten want Leeuwergem heeft zo veel lekkers te bieden. Dankzij onze sponsors en partners kunnen we er opnieuw een mooie avond van maken. Op de avond zelf werken o.a. samen met: Wholly Spirits, Art.Catering, Fruitkwekerij Van den Borre, De Hoevebrouwers, enz.” geeft bestuurslid Arne De Koninck nog mee.

Meer info via facebook: https://www.facebook.com/events/667393013753807

X