Groepslessen gitaar en blokfluit voor beginners.

Veel senioren houden van muziek, willen een instrument bespelen, willen samen musiceren … maar ontbreken de kennis. Geen nood ! Wij starten met kleine groepjes voor het aanleren van gitaar of blokfluit. In groep musiceren betekent een stuk goedkoper dan individueel en het helpt om elkaar te stimuleren. Neem contact op via marc@warmwater.be of kom gerust een langs in ons KultuurThuis. We zoeken ook samenwerking met de dienstencentra voor senioren. Ook senioren die reeds een of ander instrument bespelen zijn van harte welkom om samen te musiceren. Kostprijs : we proberen dit zo laag mogelijk te houden en rekening te houden met de mogelijkheden van elk individu.

Deze zullen doorgaan overdag. Momenteel is er   bij beide groepen nog plaats voor 1 of 2 deelnemers.

De data voor beginners blokfluit liggen vast op :

Oktober : 7, 21 en 28

November : 4, 18, 25

December : 9, 16, 23, 30

Telkens om 16.00 u.

 

X