Ook Jazz on Sunday (jaarlijks tijdens de wintermaanden) vond in de congregatiekapel een ideale plek voor muziekoptredens.

CC Zoetegem programmeert Mauger in congregatiekapel

Morgen zaterdag 5 oktober organiseert CC Zoetegem een optreden van Mauger in de congregatiekapel in de Kasteelstraat in Zottegem.
 Het gaat om een initiatief onder de noemer ‘Club kapel’ waarbij CC Zoetegem muziek programmeert op een inspirerende locatie in Zottegem. Voor een staand publiek, met bar en met bekende namen en te ontdekkend artiesten. Mauger is het geesteskind van zanger/gitaris Mauger Mortier. Samen met Jan Duthoy en Jakob Nachtergaele (tien jaar dienst bij Absynthe Minded) en Matthias Debusschere (ex-Sioen) brengt hij indiepop zonder franjes, met eenvoudige maar rake arrangementen en sublieme melodie ën. Tickets kosten 12 euro per persoon. Wie jonger is dan 26 of ouder dan 60 betaalt 10 euro. Meer info via deze link.