Wafelfeest KVG wordt opgefleurd met optreden Geeno

Op zaterdag 26 oktober om 14 u organiseert KVG Oosterzele zijn jaarlijks wafelfestijn in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Het Wafelfeest wordt opgefleurd door Geeno. Gezellige ambiance gegarandeerd. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Een optreden van Geeno is een variatie van onvergetelijke liedjes van vroeger en nu. Ze roepen mooie herinneringen op. Echte meezingers. En dansnummers. Na talrijke optredens voor senioren en bijzondere doelgroepen heeft Geeno inmiddels een mooi en heel uitgebreid repertoire. Hij brengt in GC De Kluize zijn mooiste nummers van vroeger en nu. Liedjes zoals ‘Daar bij die molen’, ‘Och was ik maar’, ‘De Lichtjes van de Schelde’, ‘That’s Amore’, ‘Tulpen uit Amsterdam’, zijn daar enkele klassiekers uit. Recentere nummers zoals ‘Laat de zon in je hart’, ‘Heb je even voor mij’, ‘Hemelsblauw’ of ‘Een ster’ passeren eveneens de revue.
Na het eerste optreden worden twee wafels geserveerd. Deelnemen kost 7 euro, leden met een beperking betalen 5 euro. Inschrijven voor 20 oktober is noodzakelijk. Het kan bij de bestuursleden of bij Hubert en Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be.           Reporter 17
X