Laatste ‘Baby aan boord’-beurs in het AZ Sint-Elisabeth

In plaats van de vroegere reeksen van wekelijks opeenvolgende informatieavonden houdt de dienst materniteit van het Zottegemse Algemeen Ziekenhuis Sint-Elisabeth, in samenwerking met Kind & Gezin, nu ongeveer viermaandelijks onder de noemer ‘Baby aan boord’ een informatieve beurs voor aanstaande ouders; ook de partner is dus welkom.

Op zaterdag 12 oktober gebeurt dat voor de derde en laatste keer dit jaar. Van 14 tot 17 uur kunnen zij dan in het auditorium op de derde verdieping van het ziekenhuis terecht bij vroedvrouwen en kinesisten voor informatie over zwangerschap en levenswijze tijdens de zwangerschap, relaxatie en arbeid, bevalling en verzorging van de baby, (fles- en borst)voeding en postnatale zorg, sociale rechten en plichten enz.

Ook zullen de beursbezoekers via begeleide rondleidingen een kijkje kunnen nemen op de kraamafdeling en in het verloskwartier. De toegang tot deze beurs is gratis en op voorhand inschrijven is niet nodig. Voor meer inlichtingen kan men contact opnemen met de AZ-materniteit via 09  364 87 60. Voor de volgende ‘Baby aan boord’-beurs is het daarna wachten tot eind februari van volgend jaar.

Volledigheidshalve voegen we hier nog aan toe dat inschrijven voor de prenatale GVO-lessenreeksen van 4/11 tot 16/12, 12/11 tot 17/12 en 13/11 tot 18/12 niet meer mogelijk is wegens volzet.