Eindejaarsactie Winkelcentrum Zottegem: win 2 elektrische fietsen!

Naar goede gewoonte organiseert vzw Winkelcentrum ook dit jaar een eindejaarsactie waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Deze keer zijn er twee prachtige elektrische fietsen te winnen. De wedstrijd loopt van zaterdag 12 oktober 2019 tot en met dinsdag 31 december 2019 bij de deelnemende handelaars die vooraf zijn ingeschreven en vermeld op www.zottegemwinkelcentrum.be. Als klant ontvang je bij de deelnemende handelaars een deelnameformulier voor de actie. Je vult de gevraagde gegevens in, verzamelt de nodige stempels en deponeert het formulier in de urne bij één van de deelnemende handelaars.

Reglement

Enkel volledig ingevulde en originele deelnameformulieren zijn geldig. Kopie ën worden niet toegelaten. Uit de ingezamelde formulieren worden zaterdag 25 januari 2020 twee winnende formulieren getrokken. Twee klanten/deelnemers winnen daarbij een prijs. Daarnaast worden als reserve per winnend formulier drie extra tombolaformulieren getrokken voor het geval de winnaar niet kan worden bereikt of er onregelmatigheden zouden worden vastgesteld.

Raadpleeg het volledige reglement via deze link.