Seniorennamiddag in Zottegem met Jo Vally en Wendy Van Wanten

Op maandag 21 oktober 2019 om 14u vindt de traditionele Zottegemse seniorennamiddag plaats in de feestzaal van de Bevegemse Vijvers.   Op het programma dit jaar 2 Vlaamse artiesten die al een hele tijd meedraaien en die ongetwijfeld voor de nodige ambiance zullen zorgen in de feestzaal.

“Het Zottegemse Seniorenfeest wordt dit jaar opgeluisterd door Wendy Van Wanten en Jo Vally”, laat burgemeester Jenne De Potter weten. “De Seniorennamiddag is een initiatief van Stad Zottegem in samenwerking met de Stedelijke Seniorenraad (nvdr dagelijks bestuur op de foto) en het Sociaal Huis. Jaarlijks beleven honderden Zottegemse senioren een leuke namiddag op het Seniorenfeest.   Een heel gesmaakt initiatief dat jaar na jaar uitverkocht is.”

Praktisch

Wie kaartjes wil, is er best snel bij, want ze vliegen de deur uit. Tickets kosten 8 euro en zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen in het Sociaal Huis (Deinsbekestraat 23) en op de Dienst Toerisme (Markt 1). Gebak en koffie zijn inbegrepen in de prijs.   Deuren gaan open vanaf 13.15u.