Kinderen uit Zottegem verkopen exclusieve tassen voor De Warmste Week

ACTIE voor de WARMSTE WEEK

Jitse, Cas, Miel, Lore, Lotte en Ine verloren enkele jaren geleden hun grootmoeder ten gevolge van kanker. Wanneer hun verdriet een plaatsje kreeg, borrelde vorig jaar de goesting op om een actie op poten te zetten.

Ze cre ëerden exclusieve tassen die ze nu te koop aanbieden. Ze gebruikten daarvoor het nieuwe logo van StuBru welke ze hun eigen toets gaven.

De opbrengst van deze tas gaat via de Warmste Week integraal naar het door hen gekozen goede doel : ‘Missing You’.

Dit is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen (tot 30 jaar) die iemand dierbaar verloren hebben. Om hen hierbij te ondersteunen, organiseert Missing You activiteiten voor lotgenoten. Zo zijn er maandelijkse regionale praatgroepen, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een rouwkamp in de zomer.

Meer info: https://www.missingyou.be/

De tassen zijn vanaf maandag 14/10/2019 te koop bij Zet-Ou te Zottegem (Kazernestraat).