Met bibliotheek Zottegem naar de boekenbeurs

Goed nieuws voor alle Zottegemse boekenwurmen. Ook dit jaar organiseert de Zottegemse stadsbibliotheek, samen met de andere bibliotheken van Route42, busvervoer naar de Antwerpse boekenbeurs op zaterdag 9 november.

“Er vertrekken drie bussen vanuit de zes gemeentes richting de Expo in Antwerpen”, zegt schepen Lieselotte De Roover (CD&V). “Mensen die in Zottegem willen opstappen, vertrekken om 10.30 uur en komen terug rond 18.30 uur. Een ticket voor de bus kost slechts 5 euro en je kunt ook je tickets voor de boekenbeurs aan een voordeeltarief bestellen. Een aanrader dus, want zelfs de trouwste bezoekers van de boekenbeurs zullen dit jaar verrast worden met heel wat nieuwigheden zoals een audiotour en een ligweide.” Voor meer info en inschrijvingen kun je terecht in de stadsbibliotheek van Zottegem of een andere Route42-bib.