Zaterdag: ‘katogentocht’ met Landelijke Gilde Godveerdegem

De Landelijke Gilde van Godveerdegem organiseert op zaterdag 26 oktober een katogentocht doorheen Erwetegem.
Deelnemers gaan tijdens de wandeling met een zaklamp op zoek naar de ‘katogen’ die de juiste weg aanwijzen. De start en de aankomst bevindt zich in zaal De Gilde aan de Smissenhoek in Erwetegem. Afspraak vanaf 20 uur. De wandeling is geschikt voor kinderen. Onderweg worden dorstlessers aangeboden. De organisatie laat weten dat zaklampen noodzakelijk zijn en raadt aan om laarzen of stevig schoeisel aan te trekken. Deelname kost 2 euro voor leden en 3 euro voor niet-leden. Inschrijven kan ter plaatse of bij Jef Vande Velde via 09/360.72.17 of landelijkegilde.godveerdegem@gmail.com. Meer info via www.godveerdegem.landelijkegilden.be.