Merelbeke brengt gemeente- en OCMW-raad tot in je huiskamer

Sinds kort kun je de audioverslagen van de gemeente- en OCMW-raden van Merelbeke online raadplegen. ‘We willen onze inwoners de mogelijkheid bieden om op de hoogte te blijven van het gemeentelijke beleid. Ze kunnen de debatten nu thuis beluisteren op een hedendaagse en eenvoudige manier’, vertelt raadsvoorzitter Bertrand Vrijens.

‘Vandaag de dag hebben mensen een ruime keuze uit kanalen om zich te informeren’, voegt schepen van ICT Luc Van Huffel toe. ‘We trekken dan ook volop de kaart van de digitalisering. Onze inwoners moeten zich sinds september niet meer verplaatsen om de gemeente- of OCMW-raad bij te wonen. Ze kunnen het audioverslag simpelweg online beluisteren.’

 Het online audioverslag is één week na de vergadering beschikbaar op https://merelbeke.notubiz.be. Je kunt ook zoeken op agendapunt en spreker.