Vlierstraat te Vlierzele afgesloten tijdens de herfstvakantie

Van 28 oktober tot 4 november (tijdens de herfstvakantie) zal een aannemer in opdracht van het gemeentebestuur herstellingswerken uitvoeren aan de betonverharding van de rijweg ter hoogte van Vlierstraat 4.

Hiervoor zal de weg worden afgesloten voor doorgaand verkeer!

U zal dus moeten omrijden via Letterhoutem, Bavegem of voor zwaarder verkeer via de Oudenaardsesteenweg.

De bushaltes die voorbij de omleiding gelegen zijn (voorbij Tomt, richting Sint-Lievens-Houtem), d.w.z. Vlierstraat (2 haltes), Letterhoutemdorp, Molenkouter, Eiland-kerk, Diepestraat en Oudeheerweg worden gedurende de week van de herfstvakantie niet bediend.

Als vervanghaltes zijn ofwel de halte aan Hemelrijk (Oordegemstraat) ofwel de halte aan de Vier Wegen in Herzele voorzien.