Dames Voorwaarts Gijzel Oosterzele zijn klaar voor clash tegen FC Merelbeke

‘Vrijdag 1 november, 14 u 30, 1/8 finale Hofman Cup’

De damesploeg van Voorwaarts Gijzel Oosterzele maakt zich op voor de komst van FC Merelbeke. Wie graag dit derby wil zien moet op vrijdag 1 november om 14 u 30 naar het terrein van VGO, Hogeveld in Oosterzele. ‘We zijn klaar voor de clash’, klinkt het bij de dames van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Gans de regio kijkt uit naar deze topper. Wat wil je? De clash tussen twee ploegen die in de competitie in Dames 3 de provinciale B al hun wedstrijden wonnen. Inzet, een ticket voor de 1/4 finale in de Hofman Cup’. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

De dames van VGO staan voor de match van de waarheid. Bij VGO groeit het vertrouwen dat men kan winnen van FC Merelbeke. Er is gretigheid, bij de VGO dames. Men merkt een grote honger naar de zege. VGO schat de kansen hoog in. Winnen? Het zou mooi zijn. Voorwaarts Gijzel Oosterzele — FC Merelbeke wordt om meer dan één reden een geladen confrontatie. Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de clash. In beide teams is hard gewerkt in de aanloop naar het cruciaal duel in de 1/8 finale in de Hofman Cup. Beide teams zijn beweeglijk, hebben veel voetballend- en scorend vermogen, een sterke verdediging, een sterk middenveld, en pittige aanvallers. Het wordt wikken en wegen. Voorwaarts Gijzel Oosterzele — FC Merelbeke dient zich aan als een spectaculaire topper. Beide ploegen zijn offensief ingesteld. De dames van VGO scoorden al 48 maal, FC Merelbeke 41 keer.
Alle ingredi ënten zijn aanwezig om er een schitterende wedstrijd van te maken. De VGO dames gaan er alles aan doen om deze topper te winnen. Een reden voor de fans en de neutrale toeschouwers om op vrijdag 1 november present te tekenen. De koorts stijgt. Beide teams zitten in de winningmood. In de Hofman Cup beslissen details dikwijls over winst of verlies. Iedereen zal scherp aan de aftrap komen. Wees daar van maar overtuigd. En dus staat bij velen deze derby met stip genoteerd. VGO heeft het thuisvoordeel en zal er alles aan doen om de wedstrijd te winnen. Het terrein van VGO, Hogeveld in Oosterzele is vrijdagnamiddag 1 november the place to be. Gaan kijken is de boodschap.           Reporter 17