Schrijf je in voor ‘De Schrijfwijzen: Het Groot Dictee Heruitgevonden’

Op vrijdagavond 6 december kan je deelnemen aan De Schrijfwijzen: Het Groot Dictee Heruitgevonden. Een dictee voor í édereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.

Het spel start om 20 uur stipt, simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis en kan via  bib@ninove.be  of aan de balie in de bib. De deuren gaan open om 19.30 uur!

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 6 december om 20 uur
Waar: Buurthuis Berdam, Brusselsesteenweg 3, Ninove
Prijs: gratis, maar schrijf je vooraf in via bib@ninove.be  tegen ten laatste 2 december.