Vierde wijnproeverij groot succes voor VZW Leefboerderij De Kanteling

Op zondag 27 oktober 2019  hield vzw Leefboerderij De Kanteling een vierde wijndegustatie ten voordele van hun dagelijkse werking.

Het werd andermaal een gezellige wijnproeverij in de ateliers van de Leefboerderij.
Meer dan 250 deelnemers en hun familie, vrienden, buren en sympathisanten waren aanwezig.

Tijdens de activiteit kreeg Leefboerderij De Kanteling het bezoek van HIPPOC vzw, die voor een vierde jaar op rij een cheque van 2500 Euro overhandigde.

HIPPOC vzw:

“Vier jaar geleden leerde het bestuur van  vzw Hippoc  “Leefboerderij De Kanteling” uit Herzele kennen .
Het werd het begin van een vruchtbare samenwerking.

Ook na het laatste bezoek op zondag 27 oktober, tijdens onze overhandiging van de cheque van € 2.500, kan Hippoc’s Raad van Bestuur gelukkig vaststellen dat de werking van “Leefboerderij  De Kanteling” voor personen met een beperking nog steeds volledig in de vernieuwde doelstellingen van VZW  Hippoc past  .
De kleinschaligheid van “ De Kanteling” en de geïntegreerde werking tussen mens, plant en dier getuigen van een hedendaagse visie.

De Kanteling zal dit jaar met het geschonken bedrag de verbouwing van een rolstoeltoegankelijke keuken mee helpen financieren: deze keuken zal aangepast worden aan de noden van hun deelnemers, bezoekers en schoolgroepen.

Het bestuur van Hippoc hoopt met zijn steun een steen bij te dragen naar een meer leefbare samenleving waar inclusief wordt gewerkt.”

NUUS is blij dat we ook mochten aanwezig zijn op deze wijnproeverij en een realistisch beeld kregen waar De Kanteling voor staat. Een fotoreportage kon dan ook niet uitblijven!