© Pixabay

Inbraak in Oosterzele, politie zet helikopter in

Op 29 oktober rond 21u00 werden enkele inbrekers betrapt. De dieven zijn op de vlucht en worden opgespoord door de politie. Er zijn meerdere combiwagens alsook patrouilles te voet aan de gang. Daarnaast werd een politiehelikopter ingezet.  

Een stel dieven wil buit maken bij de Oosterzelenaren. De inbrekers werden omstreeks 21u00 voor het eerst gesignaleerd en vluchtten. De politie werd onmiddellijk verwittigd en zet de zoektocht in. Er zijn meerdere combiwagens alsook patrouilles te voet aan de gang. Daarnaast werd een politiehelikopter ingezet. Door de duisternis hanteert de politie verstralers. De inbraken deden zich voor ter hoogte van de Reigerstraat en Houtemstraat. Het is vooralsnog onduidelijk over hoeveel personen het gaat. De politie doet er alles aan om de criminelen op te sporen. Indien u inlichtingen heeft, kan u altijd de politie contacteren.