ingezonden foto Turnclub Olympia Oosterzele

Turnclub Olympia Oosterzele schittert op het Ek In Holon (Isra ël)

Van maandag 21 tot zaterdag 26 oktober ging het Europees kampioenschap acrobatische gymnastiek door in Holon (Isra ël) voor de jeugd.

ingezonden foto Turnclub Olympia Oosterzele

Voor Turnclub Olympia Oosterzele wisten zich maar liefst 3 teams te kwalificeren voor deze wedstrijd.

ingezonden foto Turnclub Olympia Oosterzele

Het team van Johanna Tavernier, Nikki Matthys en Amber De Saveur turnde 2 hele mooie oefeningen tijdens de kwalificaties   en behaalde hiermee een mooie 9de plaats (op 28 deelnemers) in de leeftijdscategorie 11-16 jarigen  .

Het team van Janne Hofman en Ruth Ottoy deed het ook prima en   behaalde tijdens de kwalificaties een mooie 10de plaats (op 20 deelnemers) in de leeftijdscategorie 12-18jarigen) .

Het team van Louise Struys, Eva Hofman en Axelle Van Heegde zette ook 2 prachtige oefeningen neer tijdens de kwalificaties en   behaalde een mooie 5de plaats (op 29 deelnemers ) in de leeftijdscategorie 12-18jarigen) . Hiermee wisten ze zich ook te plaatsen voor de finale .

Tijdens deze finale brachten ze een hele mooie oefening , maar grepen ze net naast het podium met een mooie 4de plaats. De tegenstand van Isra ël, Groot-Brittanni ë en Rusland was net iets te zwaar.

Maar het bestuur en trainers van turnclub Olympia Oosterzele zijn   bijzonder fier op deze meisjes en de mooie oefeningen die ze gebracht hebben.   Het is heel knap dat zij zich konden plaatsen om deel te nemen aan deze wedstrijd . Ze gaven allemaal het beste van zichzelf   en brachten hele mooie oefeningen waar we bijzonder trots op zijn. Het is een mooie bekroning voor het harde werk, de vele uren training door deze meisjes. Ook een dikke proficiat aan de trainers Amber Saelens , Fien Engels en Hannes Garre die deze teams begeleid  hebben naar dit kampioenschap!

ingezonden foto Turnclub Olympia Oosterzele
ingezonden foto Turnclub Olympia Oosterzele
ingezonden foto Turnclub Olympia Oosterzele
ingezonden foto Turnclub Olympia Oosterzele