Jeugdraad Zottegem gaat op eerste muzikale kroegentocht

De Zottegemse jeugdraad organiseert op 15 november een heuse kroegentocht doorheen Zottegem.

Voorzitster Elke Van Waeyenberge: “Een muzikale kroegentocht organiseren staat al lang op onze to-do. Doel van deze kroegentocht is podiumkansen cree ëren voor Zottegemse jonge bandjes en ondertussen onze lokale jongerencaf és nog eens in de picture zetten. Daarom vroegen we aan de deelnemende caf é’s om op zoek te gaan naar een bandje waarvan 1 lid in Zottegem woont en 1 lid onder de 35 jaar is. Zo denken we dat we het best onze Zottegemse muzikale talenten in de kijker kunnen zetten”.

Wat houdt de kroegentocht in?

Je koopt in één van de deelnemende caf é’s of bij leden van de jeugdraad een t-shirt voor 10 euro. Met je t-shirt kan je langs gaan in 9 verschillende jongerencaf é’s waar je kan genieten van een optreden. Elke band speelt een paar keer dezelfde set van een halfuur. Zo kan je als deelnemer elk caf é bezoeken wanneer je wilt en geen optredens missen. Daarnaast krijg je in de prijs per caf é een gratis gewone consumptie. Afsluiten doen we in het Jeugdhuis De Muze om 00u00 met een DJ en gratis vat.