Basisschool Bevegem organiseert Rode Neuzenwandeling

GO! Basisschool Bevegem (Zottegem) is officieel een ‘Rode Neuzenschool 2019’ en organiseert een Rode Neuzenwandeling.

Samen met heel Vlaanderen wil de school geld inzamelen voor initiatieven die het mentaal en fysiek welbevinden van kinderen bevorderen. Op zondag 17 november organiseert BS Bevegem haar ‘1e Rode Neuzenwandeling’.

Directeur Steven Ghys: “Er werd een kindvriendelijke, gezellige tocht uitgestippeld van ongeveer 4 km in de buurt van de school. Wandelaars kunnen vertrekken tussen 10.30 en 12 uur. Ze betalen slechts 3 euro, inclusief drankje en tussendoortje. Op de speelplaats én onderweg wordt voorzien in allerlei hapjes en drankjes. Heel wat mensen schreven al in en zullen met ons meewandelen. Iedereen is van harte welkom! Het wordt opnieuw een hoogdag voor de school én voor Rode Neuzenstad Zottegem.”