© Google Maps

Zottegems recyclagepark dicht en gft opnieuw tweewekelijks

Sinds half april zijn de ILvA-vrachtwagens wekelijks komen langsrijden om de groene containers met gft-afval te ledigen. Vanaf deze maand november komt er een einde aan die regeling en wordt er opnieuw naar tweewekelijkse gft-inzamelingen overgeschakeld. Deze (winter)regeling blijft van toepassing tot april van volgend jaar.

De aandacht wordt er tevens op gevestigd dat tijdens dit verlengde Allerheiligenweekend alle containerparken binnen het werkgebied van de intercommunale ILvA uitzonderlijk ook op Allerzielendag, zaterdag 2 november, gesloten zullen zijn. Rekening houdend met de normale wekelijkse sluitingsdag op maandag, betekent dit dat het hek van het recyclagepark aan de Ballingsweg in Grotenberge dicht zal blijven (van donderdagavond 31 oktober om 19 uur) tot dinsdagmorgen 5 november om 8u30. Raadpleeg geregeld uw afvalkalender.