Bezinningsmoment in Moortsele

Viering 11 november

11 november gaat ook dit jaar in de gemeente Oosterzele niet onopgemerkt voorbij. Traditiegetrouw organiseert het gemeentebestuur van Oosterzele een bezinningsmoment dat dit jaar plaatsvindt in en aan de Sint — Amanduskerk in Moortsele. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle)
Het bezinningsmoment wordt om 10 u   voorafgegaan door een eucharistieviering die opgeluisterd wordt door de fanfare ‘Voor God en Vlaanderland’ uit Scheldewindeke en het lokale kerkkoor. De eucharistieviering wordt voorgegaan door padre Renaat. Vanaf 10 u 30 kan je de vredesboodschap helpen uitdragen door deel te nemen aan het bezinningsmoment en bloemenhulde aan het monument van de gesneuvelden. Op het programma staan ook toespraken van burgemeester Johan Van Durme, NSB — vertegenwoordiger Antoine Heyerick en padre Renaat. Na de viering wordt een receptie aangeboden door het gemeentebestuur. Wie de herdenking van de Wapenstilstand wil meemaken moet zijn aanwezigheid bevestigen via 09 / 363 83 30 van de cultuurdienst of cultuur@oosterzele.be.     Reporter 17