De B4 winterconcerten 2019 ( een actie van Music For Life/ De Warmste week)

vrijdag 8 november 2019 trefpunt den amb8 Oosterzele

De B4 Winterconcerts is een muziekfestival waarbij we in de periode tussen de zomerfestivals en de kerstmarkten een leuke ontmoetingsplaats willen bieden aan muziekliefhebbers.
Anderzijds willen ze in de periode van Music For Life ook een goed doel steunen. De opbrengst van de B4 Winterconcerts gaat naar de MS-Liga
Ze kozen voor een 3-daagse in het verlengde weekend van 8,9 en 10 november en bieden een brede waaier aan van goede bands, grote namen en een garantie op ambiance!
Door deze combinatie is het B4 team er opnieuw in geslaagd te een heel goed programma te kunnen aanbieden en zijn ervan overtuigd hiermee nog beter te doen dan vorige jaren.

Vrijdag 08/11: Deuren om 20u30
21u: Switch Corona (rock covers)

Switch Corona is een 4-man sterke alternatieve pop/rock coverband met een stevige live-reputatie.
Een concert van deze kerels is steeds een intense belevenis en ontaardt telkens in een stomende rock-party. Power versies van rock klassiekers worden afgewisseld met smaakvolle uitvoeringen van bloedmooie songs en plezante meezingers.
Met covers van Soundgarden, Red Hot Chili Peppers, Jimi Hendrix, Rage Against the Machine, Killing Joke, Stone Temple Pilots, Editors, The Black Keys, TC Matic, enz laten ze geen enkel publiek op hun honger zitten.
Door hun compacte bezetting is deze band ook geschikt voor cafeetjes maar vullen ze met gemak de grotere podia…

23u00: Band of Musos (Jan Bollaert, Ben Crabb é, Eric Melaerts, Jan Hautekiet
Muso betekent: bezetene van muziek, muzikant / muziekliefhebber in hart & nieren.
En dat is wel het minste dat je kan zeggen van deze band.
Eric Melaerts op gitaar, Ben Crabb é op de drum, Jan Hautekiet op keyboard, Roberto Mercurio op bas en Filip Bollaert als zanger… verwacht covers met een garantie op ambiance doorspekt met heel wat humor tussen de nummers door.
Live-beelden zijn te vinden via https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=MW69kOhSNbA, weliswaar was de bezetting toen nog anders.

Info:
website: www.b4winterconcerts.be
facebook: https://www.facebook.com/B4Winterconcerts/?ref=br_rs