Van “erg gesteld in Zottegem” tot “Zijn zo’n kwajongensstreken niet van alle tijden?”

De Zottegemnaars reageren met gemengde gevoelens op nieuwe vandalenstreken in het centrum.

Vanmorgen maakten lezers ons attent op nieuwe vandalenstreken. Zo werden bloemperken op de markt vernield en lagen in de centrumstraten enkele stukgegooide pompoenen. “De spoken hebben weeral hun werk gedaan”, klonk het bij de misnoegde lezer die er ons bijkomend attent op maakte dat buurtbewoners stilaan genoeg hebben van de vandalenstreken in het centrum van Zottegem.

Ze verwijzen daarbij onder meer naar de zoveelste bekraste wagen, gisteren in de Arthur Scheirisstraat. In de reacties onder de foto’s van de vernielingen vannacht die we postten op onze Facebookpagina lezen we reacties als:

“t is niet dat ik dat goedpraat, maar is dat niet van alle tijden die nachtelijke kwajongensstreken?”

en

Het is toch erg gesteld tegenwoordig in zottegem hoor.   Een veilig gevoel is er echt niet meer. Vandalisme op hoge schaal. Wat moet er gebeuren om dit gedrag stop te zetten …..?”  

Ook zijn er opmerkingen richting het stadsbestuur en de verkiezingsbeloften die werden gemaakt. Lees meer via deze link.