VIDEO – Een unieke kijk in Balegem anno 1978 – Jaar van het Dorp

Balegem - Sorry Oosterzele

In het VRT archief vonden we een jofel programma uit 1978: “Balegem – Sorry Oosterzele”. Reis mee in de tijd en maak kennis met rasechte Balegemse dorpelingen.  We krijgen een uniek tijdsbeeld van hoe het dorp er 41 jaar geleden eruit zag. Stond men in die tijd totaal anders in het leven dan nu? Of verschillen au fond amper met de mensen van toen? Waren achteraf bekeken hun bedenkingen bij de fusie van hun dorp onder de naam Oosterzele terecht?

Veel kijkplezier met “Balegem – Sorry Oosterzele”

© VRT – Licentie © NUUS – Deze videobeelden mogen niet gekopieerd of gereproduceerd worden

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X