De Sint komt naar Het Zoeteke in Scheldewindeke

Het is weer bijna zover en het blijft voor de kinderen altijd een spannend moment: de komst van Sinterklaas. Een persoonlijke ontmoeting met de sint is natuurlijk het hoogtepunt. De sint maakt op woensdag 13 november tijd vrij om de kinderen te bezoeken in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

De sint wordt afgehaald om 14 u 25 aan het station van Scheldewindeke. Hij zal in Het Zoeteke vanaf 14 u 30 tot 18 u. aanwezig zijn. Wie zijn ingekleurde tekening aan de sint overhandigt, ontvangt een geschenk van de sint en neemt bovendien deel aan de gratis kindertombola. Graag vooraf uw komst melden via Hugo Verstraeten, 0471 / 36 35 34, hugo.verstraeten@hetzoeteke.be. Je wordt in Het Zoeteke ook nog eens verwend met veel lekkers, gratis drankje, o.a. warme chocolademelk home made. De sint zal op woensdag 13 november rustig de tijd nemen om met alle kinderen een babbeltje te slaan en de kapoenen te verwennen. Er zijn geen stoute kinderen. Wie braaf is, krijgt lekkers. ‘Maar ik kom elk jaar graag naar Het Zoeteke’, weet de sint. ‘Er is niets mooiers dan glunderende kindergezichtjes’. Veel kinderen in de wereld zien elk jaar reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas. Zo ook in Scheldewindeke. Info en inschrijvingen: Het Zoeteke, 09 / 362 97 52, 0471 / 36 35 34, O475 / 98 87 38.         Reporter 17