De B4 winterconcerten 2019 ( een actie van Music For Life/ De Warmste week)

Zondag 10 november 2019 trefpunt den amb8 Oosterzele

De B4 Winterconcerts is een muziekfestival waarbij we in de periode tussen de zomerfestivals en de kerstmarkten een leuke ontmoetingsplaats willen bieden aan muziekliefhebbers. Anderzijds willen ze in de periode van Music For Life ook een goed doel steunen. De opbrengst van de B4 Winterconcerts gaat naar de MS-Liga.
Ze kozen voor een 3-daagse in het verlengde weekend van 8,9 en 10 november en bieden een brede waaier aan van goede bands, grote namen en een garantie op ambiance!
Door deze combinatie is het B4 team er opnieuw in geslaagd te een heel goed programma te kunnen aanbieden en zijn ervan overtuigd hiermee nog beter te doen dan vorige jaren.

Zondag 10/11: Deuren om 18u30

19u30 Chris Corn solo (populaire covers)

Chris Corn: “Weinig kan het hart zo diep treffen als muziek” dat is de leus van deze gezonde singer/songwriter. Na een periode het mooie weer gemaakt te hebben in bands zoals “The Passage”, “Velvet Spine” en “Sy’Mo” ging Chris Corn 14 jaar terug volledig solo. Hij verbaast dan ook menig muziekliefhebber met alleen zijn akoestische gitaar en krachtige stem. Chris Corn heeft een heel uitgebreide playlist, hij past zich moeiteloos aan elk publiek aan.

 

 

 

 

20u30 BOOGIE meets BOSCO — “Boogie Boy en Jean Bosco Safari treden samen op voor het goede doel”

BOOGIE meets BOSCO :
Deze twee topnamen “Boogie Boy” en “Jean Bosco Safari” ontmoeten elkaar in Oosterzele en treden (gesteund door een uitstekende band) samen op voor het goede doel. Dat belooft vuurwerk en zo veel meer!!!
Boogie Boy
Muziek is ontegensprekelijk de rode draad in het leven van Paul Ambach/Boogie Boy. Al van kindsbeen af werd die er met de paplepel ingegoten en nu na al die jaren, wanneer een ander zijn welverdiend pensioen zou consumeren, beklimt hij nog steeds podia over heel de wereld en omarmt hij het publiek. Voor en zelfs tussen de massa, dansend op tafels, zwetend als een rund, schreeuwt hij de longen uit zijn lijf. De ziel eruit – zonder remmen – geen tegenhouden aan. Elke show ontaardt in een volksfeest waar iedereen uit de bol gaat. De toeschouwers worden deelnemers als Boogie Boy hen kneedt tot een zingende en dansende massa. Er is geen ontsnappen aan, hij ment je. De man ademt muziek, beleeft muziek en leeft van muziek. Hij zelf noemt het “Koach”, de ‘Drive’.

Info:
website: www.b4winterconcerts.be
facebook: https://www.facebook.com/B4Winterconcerts/?ref=br_rs