60 wandelaars in Sint-Goriks-Oudenhove om Trias Trail-deelnemers  Koen Brebels en Els Verween  te steunen

Gisterenochtend lokte de wandeling ten voordele van Trias Trail-deelnemers Koen Brebels en Els Verween iets meer dan zestig wandelaars. Ze vertrokken vanuit caf é Bloemfontein in Sint Goriks Oudenhove en wandelden over trage wegen.

Zottegemnaar Koen Brebels, medewerker bij Trias ngo en Els Verween, onderneemster uit Ertvelde, vertrekken op maandag 11 november naar de bakermat van de aardappel: Peru. Ze doen dit samen met acht andere ondernemers. De vierde Trias Trail combineert een sportieve uitdaging met financi ële steun aan Coopagros, een aardappelcoöperatie in Peru. Hiermee kunnen de Peruviaanse aardappelboeren het proces van gevriesdroogde aardappelen (chuño) naar een hoger niveau tillen.

Wie wil steunen?

Wie het project ook wil steunen kan dat doen met een gift op op het Trias-rekeningnummer BE45 7363 3333 3389. Steun je de aardappelboeren via Els, dan graag met vermelding 201/9000/03231. Steun je hen via Koen, dan gebruik je als vermelding 201/9000/02322. Voor giften vanaf 40 euro ontvang je begin 2020 een fiscaal attest, waarmee je bijna de helft van jouw gift recupereert.

Volg Koen en Els tijdens hun avontuur via deze Facebookpagina.