SP.A Zottegem organiseert groepsaankoop rookmelders

Oppositiepartij SP.A organiseert een groepsaankoop van rookmelders.

“Om goede kwaliteitsvolle rookmelders aan te bieden aan voordelige prijzen organiseert sp.a Zottegem samen met Samen Sterker een samenaankoop rookmelders,” zegt SP.A-gemeenteraadslid Louie Van Rijsselberge. “Door ‘en masse’ aan te kopen krijgen we fikse kortingen en zijn de kopers toch zeker van een goede kwaliteit. Er zijn drie verschillende pakketten te koop en je kan gemakkelijk online bestellen via www.samensterker.be.”

“Je kan kiezen voor een pakket met drie rookmelders, een pakket met een rookmelder en een CO-melder en een pakket met drie rookmelders, een kleine brandblusser en een branddeken. De rookmelders zijn voorzien van magnetische montagesets zodat je niet hoeft te boren en ze hebben een batterij die 10 jaar meegaat. Bovendien wordt alles gratis aan huis geleverd binnen de tien werkdagen.”

“Door samen aan te kopen kunnen we kortingen bekomen van 30% tot 50%. De prijzen voor de pakketten vari ëren tussen 50 euro en 85 euro, terwijl je anders tussen 75 euro en 150 euro zou betalen. Voor meer info, veelgestelde vragen en bestellingen kan je terecht op www.samensterker.be, een zeer handige website. De actie loopt zolang de voorraad strekt.”