Schepen Orville Cottenie pakt uit met nieuw project rond lokale producten

‘Week van de smaak’

Ter gelegenheid van de opening van de Week van de Smaak wordt op donderdag 14 november om 20 u in Bib Scheldewindeke een nieuw project voorgesteld rond lokale producten. Schepen voor Toerisme en Lokale Economie Orville Cottenie duidt welke initiatieven er in de fusiegemeente zullen georganiseerd worden. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle)

‘We gaan de lokale producenten beter ondersteunen’, weet schepen Orville Cottenie. Er worden in Bib Scheldewindeke een aantal nieuwe ‘producten’ voorgesteld, met veel dank aan EROV (Economische Raad voor Oost-Vlaanderen) en Solva. Je kan ook komen luisteren naar Fons Wauters, coördinator Streekoverleg Zuidoost — Vlaanderen en Eline De Smet, coördinator ‘Lekker Oost — Vlaams’. Je krijgt info over Infofiches Streekproducenten en lokale streekproducten.
Interesse? Schrijf dan als de bliksem in via Bib Scheldewindeke, Stationsstraat 13, Scheldewindeke, 09 / 362 81 17, bibliotheek@oosterzele.be. Tijdens de Week van de Smaak zijn er ook voordrachten van Annelies Moons (16 november, 19 u 30, bib Scheldewindeke, Kan plantaardige voeding een medicijn zijn?), Bob Minnekeer (21 november,20 u, bib Scheldewindeke, Whisky tasting) en Ann Vansteenkiste (22 november, 20 u, De Rots Scheldewindeke, Olijfolie, het vloeibare goud).       Reporter 17
X