Boekenbeurs met Zottegemse Schrijver Gunther Opdecam

Nog tot en met zaterdag kan je de Zottegemse schrijver Gunther Opdecam vinden op de Boekenbeurs in Antwerpen. Hij signeert er zijn twee thrillers en misschien verklapt hij al een en ander over zijn derde boek waar Zottegem zonder twijfel een belangrijke rol zal vertolken.

Opdecam maakte zich al onsterfelijk met zijn debuutroman ‘Duivelsvoetstap‘ en daarna ‘Het Egmontmysterie‘ dat hij uitbracht via Uitgeverij Het Punt.   Op de Boekenbeurs signeert hij dagelijks tot en met zaterdag. Telkens van 10 tot 14 uur. “Het is tot nu toe een super-editie”, laat Opdecam weten in een reactie. “Tijdens de signeersessies heb ik heel wat lezers ontmoet die mijn boeken hebben gevonden via internet, Het Punt of via de literaire prijs die ik heb gewonnen. Ik werd ook live geïnterviewd. Een unieke ervaring en ongelooflijk eigenlijk voor een amateurschrijverke uit aunove.” (lacht)

X