Minderjarige bromfietser aangereden op kruispunt Provinciebaan/Elenestraat

Vanavond raakte een minderjarige bromfietser uit Velzeke gewond nadat hij door een wagen werd aangereden op het kruispunt van de Provinciebaan/Elenestraat in Elene/Balegem, vlakbij restaurant Het Hof van Oranje.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18 uur. Volgens ooggetuigen werd de bromfietser aangereden toen hij op het kruispunt rechtdoor richting Herzele wou rijden. De wagen had voorgesorteerd en wou de Elenestraat indraaien. De jonge bromfietser kwam onder de wagen terecht, maar zijn verwondingen zouden meevallen. “Hij klaagde over pijn aan de knieën”, aldus de ooggetuige. Hij werd voor verzorging afgevoerd naar het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem. De wagen raakte zwaar beschadigd.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X