Morgen: Barber-marathon bij Barry’s

Morgen organiseert café Barry’s in Erwetegem een Barber-marathon ten voordele van het doel. De opbrengst gaat integraal naar de Zottegemse vzw Project.STISA die geld inzamelt dat wordt aangewend voor cadeau’s aan kinderen die langdurig in het ziekenhuis verblijven.

Het gaat om een samenwerking met Richtpunt Campus Oudenaarde. Barbier/Leerkracht Tom Van Wymeersch zal samen met zijn leerlingen 24u lang knippen (van zondag 10 november 15 uur tot maandag 11 november 15 uur) aan een tempo van 3 klanten per uur. Een knipbeurt kost 25 euro en voor 10 euro extra kan je ook je baard laten trimmenen. Er kunnen bij Barry’s uitbater Geert Van De Velde (DJ Daddy Cool) ook plaatjes aangevraagd worden voor het goede doel. Die kosten 2 euro per stuk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X