De foto van Lutgarde Maes werd verspreid door de Federale Politie. Toen ze vermist was.

Verdachte moord Sint-Maria-Oudenhove/Brakel ontkent betrokkenheid

De man die ervan wordt Lugarde Maes (67) uit Sint-Maria-Oudenhove/Brakel  te hebben vermoord (lees meer via deze link) ontkent zijn betrokkenheid.

Lutgarde Maes was eerste enkele dagen vermist vooraleer ze dood werd aangetroffen in de tuin van haar huis aan de Elverenberg op de grens tussen Brakel en Zottegem. Omdat de man (een 46-jarige Gambiaan) een tijd in het tuinhuis van Lutgarde Maes woonde en nergens meer te bespeuren was, ging de politie naar hem op zoek. Hij zit ondertussen al drie weken in de cel maar ontkent dus zijn betrokkenheid.

In Het Laatste Nieuws wordt zijn advocaat aan het woord gelaten. Die stelt dat zijn cliënt al voor de dood van Lutgarde weggetrokken was uit het tuinhuis: “Ze hadden een tijd een relatie, maar nadat die op de klippen liep is hij er vertrokken. Hij trok naar Antwerpen en werd daar opgepakt. Dat hij eert niet te vinden was door de politie, betekent niet dat hij voortvluchtig was maar omdat hij illegaal in België verblijft.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X