Een swingend kerstconcert in Ankerkerk Oosterzele

Het lijkt nog veraf. Maar noteer al met stip. Op vrijdag 20 december om 20 u kan je in de Ankerkerk in Oosterzele terecht voor het Kerstconcert ‘A Swingin’ X-mas’. Het kerstconcert wordt georganiseerd ten voordele van Samana Oosterzele. Benieuwd hoe het concert zal klinken? Een goede raad, bestel nu al uw tickets (15 euro, enkel in voorverkoop).Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden van Samana Oosterzele, via www.anndewinter.be, 0476 / 22 09 42. Het publiek krijgt gegarandeerd een zalig concert. Dit hemels concert mag je niet missen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Met ‘Beleef(de) Anker’ willen een aantal enthousiaste vrijwilligers uit de Ankerwijk in Oosterzele buurtbewoners samenbrengen. Daarbij is de voormalige Ankerkerk, met het aanpalend terrein, de centrale ontmoetingsplaats. De aanzet was het Leader-project Beleef(de) plekjes dat door de gemeente Oosterzele medio 2018 in elke deelgemeente werd gelanceerd. De eerste activiteit, een spelletjesnamiddag in februari 2019, was meteen een schot in de roos. Intussen kan ‘Beleef(de) Anker’ terugblikken op meerdere succesvolle activiteiten: een ludieke quiz, een aperitiefwandeling, twee zomerbars, en recent nog een filmvoorstelling. Het project is één van de 49 laureaten van ‘Buurten op den buiten 2019’, een initiatief van de Koning Boudewijnstichting en de Vlaamse Landmaatschappij. ‘Dit eerste succesvolle werkjaar wil ‘Beleef(de) Anker’ in schoonheid afsluiten met een grandioos kerstconcert ‘A Swingin’ X-mas’, waarin Ann De Winter en Stefaan Vandenbroucke zich laten begeleiden door de big band Swing Time Society, onder leiding van Ghislain Slingeneyer. Het wordt, zoals de naam het laat vermoeden, een swingend, hartverwarmend kerstconcert met stemmige jazzy liederen in de kerst- en eindejaarsfeer en enkele meezingers’ klinkt het hoopvol bij de werkgroep ‘Beleef(de) de Anker.

Ann De Winter, dat is liefde voor muziek

Ann De Winter is als zangeres in Oosterzele, en ook ver daarbuiten, voor velen geen onbekende. Daarom is het nu een unieke kans om Ann in haar thuisbasis te zien en te horen want ze is ‘van den Anker’ en vanaf het begin ook één van de ijverige medewerkers van ‘Beleef(de) Anker’. Daar waar de gewone activiteiten van ‘Beleef(de) Anker’ alleen bedoeld zijn voor de buurtbewoners, wordt voor dit kerstconcert iedereen van de fusiegemeente Oosterzele en omliggende aangesproken. Zo kan er meer geld ingezameld worden voor het goede doel, want de opbrengst van dit concert gaat naar de Oosterzeelse afdeling van Samana, die ook effectief meehelpt met de organisatie. Zin om het mee te maken? Het kerstconcert zal een breed geïnteresseerd publiek boeien. Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X