“ Wat hebben we verdiend vandaag”

De land en tuinbouwraad i.s.w met Landelijke gilden Oosterzele en Scheldewindeke

Graag nodigen wij u uit op een boeiende documentaire “ wat hebben we verdiend vandaag” op zaterdag 16 november om 20u in de ankerkerk ..Een fim van Victoria Deluxe waarbij 6 Oost-vlaamse landbouwbedrijven  anderhalf jaar  gevolgd zijn .

Landbouwers zijn een levensnoodzakelijke schakel in onze voedselketen. Ze zijn zich bewust van die verantwoordelijkheid, werken keihard en lopen over van passie en toewijding voor hun land en de dieren. ‘Boeren is geen job, het is een manier van leven’ zegt één van de landbouwers daarover in deze film. Wat de landbouwers daarvoor terugkrijgen staat helaas niet in verhouding tot de inspanningen en opofferingen die zij elke dag doen. Ze zijn overgeleverd aan een onvoorspelbare, ruwe markt en voelen hoe de consument zijn verbinding met de boerenstiel verloren heeft. Met ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ wilt Victoria Deluxe een fundamentele bijdrage leveren aan de beeldvorming over de staat van de landbouw in Vlaanderen.

Na de vertoning worden de Landelijke gilden van Oosterzele en Scheldewindeke , tezamen met hun leden  bejubbeld voor hun 100-jarige bestaan .   Met een glaasje en hapje aangeboden door de LB-raad wordt er nog gezellig nagekaart.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X