Inbrekers slaan ’s ochtends hun slag maar worden gefilmd

Woensdagochtend werd ingebroken in een huis aan de Mierenhoek in Everbeek bij Brakel. De inbrekers werden gefilmd door een videocamera.

De inbraak gebeurde ’s ochtends om 08.30 uur. Bij klaarlichte dag. Eerst gingen de vier inbrekers aanbellen bij de buren. Ze verzonnen een smoes toen die thuis bleken te zijn. Ze vroegen in het Frans of ze geen werk hadden voor hen. Bij het volgende huis hadden ze meer succes. Ze raakten binnen in het huis via een venster aan de achterdeur en maakten onder meer cash geld, juwelen en elektronica buit. De vier werden herkenbaar gefilmd, onder meer toen ze met een zak vol buit over straat liepen. Ook hun vluchtauto, een grijsblauwe Volkswagen break werd gefilmd.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X