Opnieuw auto gestolen in Zottegem

Vannacht werd opnieuw een auto gestolen in Zottegem. Deze keer in de Gustaaf Schockaertstraat.

Het gaat om een Peugeot 307 SW grijs metallic met nummerplaat LUV 822. De eigenaars vragen aan getuigen of mensen die hier iets meer over weten om contact op te nemen met de politie. Eerder deze week werd een wagen gestolen in de Kapellestraat in Zottegem. Deze werd later terug gevonden in de Molenstraat in Herzele. Lees meer via deze link. De gesloten wagens lijken stilaan een plaag, want in Herzele werd deze week ook een wagen gestolen. Deze werd teruggevonden in Oudenaarde. En ook in Erpe-Mere werd een wagen gestolen. Deze werd nog niet teruggevonden.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X