TRAILER: Velzeekse Lyne Renée krijgt rol van Opperheks in Hollywood serie

Het was ons eerder al opgevallen dat de Zottegemse Lyne Rennee (Line Van Wambeke voor de Zottegemnaren) haar carrière in de lift zit. Eerder berichten we reeds over haar glansrol in de serie “Deep State”. Ze stond al voor de lens van gerenomeerd  regisseur M. Night Shyamalan  en mocht naast Matthew McConaughey, Colin Farrel en Hugh Grant acteren in “The Gentlemen” (kreeg eerste de naam Toff Guys) van Guy Ritchie.

Nu krijgt ze een hoofdrol in een serie over heksen. Geen heksen die in een grot rond een kokende pot smurrie spreuken ratelen, maar militaire heksen. Want al 3OO jaar lang wordt de wereld zoals wij die kennen verdedigd door stoere vrouwen. Vrouwen voorzien van bovennatuurlijke krachten die ingezet worden op het slagveld. Onze Lyne Rennée krijgt de rol van Opperheks General Sarah Alder.

Geniet hier al mee van een paar trailers:

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X